Onderhoud & Beheer v1

Onderhoud & Beheer

We begrijpen de uitdagingen bij vastgoedonderhoud. Want (ver)bouwen is één ding, maar het onderhoud van een pand is minstens zo belangrijk. Alleen: wie gaat dat doen? Wie bel je als er iets kapot is? En wie houdt de kosten in de gaten?

Als opdrachtgever heb je bij De Maatschap Projecten één aanspreekpunt als het gaat om de inrichting, het ontwerp, de watervoorziening, de elektriciteit, het onderhoud, de verhuur, de verkoop en het projectmanagement. Al onze oplossingen voldoen minimaal aan de normen van de Stichting Normering Flexwonen. De Maatschap zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Zo is er altijd een contactpersoon beschikbaar voor eventuele problemen. Zo kan je je vastgoed met een gerust hart inzetten.

Kwaliteit en maatwerk

Bij ons koop je niet alleen materialen, maar ook projectmanagement. Wij zoeken voor jouw specifieke uitdaging de perfecte oplossing. We werken samen met verschillende leveranciers en zijn volledig onafhankelijk. We hebben kennis van alle aspecten van tijdelijke voorzieningen. Van tenten en containers tot sanitair en inboedel. Dit is kennis die de meeste verhuurders niet hebben. Daarmee onderscheiden we ons als partner voor jouw huisvestingsbehoeften, waarbij kwaliteit en maatwerk vooropstaan.

Denken in oplossingen

Van milieucoördinatie tijdens de Zwarte Cross tot het bouwen van corona teststraten voor de GGD: onze projecten zijn net zo divers als de wensen van onze opdrachtgevers. Wij geven letterlijk vorm aan jouw doelstelling of missie. We zijn door onze jarenlange ervaring in staat om alle partijen samen te brengen voor een soepele samenwerking. We schakelen snel, denken in oplossingen en tackelen onvoorziene problemen. Onze stevige organisatieskills zijn het fundament waarop we alles bouwen.

Voor wie bouwen we?

(Semi-)overheid

 • Gemeentes
 • COA
 • Veiligheidsregio’s
 • Universiteiten
 • Scholen 
 • Ziekenhuizen
 • Commerciële instellingen
 • Bedrijven
 • Projectontwikkelaars

Onze werkwijze in 5 stappen

 1. Voordat we een locatie gaan realiseren, start de schouwfase waarin we alle behoeften in kaart brengen.
 2. Tijdens de ontwerpfase maken we een ontwerp voor de locatie en een offerte. Geen verrassingen achteraf, want we spreken een vaste toeslag af op materialen en diensten die wij afnemen bij onderaannemers. We werken met open boeken. Je kunt facturen altijd inzien.
 3. Offerte akkoord? Daarna begint de realisatiefase en starten we volgens een planning.
 4. Tijdens de bouwfase houden we nauw contact met jou als opdrachtgever.
 5. Tot slot volgt de onderhoudsfase. We zorgen er desgewenst voor dat de locatie blijvend in topconditie is en dat de opdrachtgever tevreden is met het eindresultaat.

Schouwen

01

Ontwerpen

02

Offerte

03

Bouwen

04

Onderhoud & beheer

05

De meestgestelde vragen over onderhoud en beheer

Voorzieningen moeten door weer en wind blijven werken. Goed onderhoud zorgt daarvoor. Daartoe maken wij een passend plan dat voorziet in ad hoc oplossingen, bij nood en calamiteiten, en in planmatig en langdurend onderhoud.

Met onze onderhoudsservice zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. Bel je ons met een urgente vraag, dan is de buitendienst al op pad. Voor klein en planmatig onderhoud en minder urgente problemen of reparatie-aanvragen, hebben we ook een online portaal, daar zie je ook wat de status is van de aanvraag.