Projecten

Inmiddels hebben we bij meer dan 85 opdrachtgevers projecten op het gebied van huisvesting gerealiseerd. En dit getal groeit gestaag. Wij zijn altijd bereid een stap verder te gaan en vinden het een uitdaging om te kijken wat er wel mogelijk is. 

150+
Projecten afgerond
85+
Opdrachtgevers
17+
Jaar ervaring

“De Maatschap is een zeer goede partij om mee samen te werken. Er kan snel worden geschakeld en er wordt goede kwaliteit geleverd. Het is een kundig team die keer op keer wat moois weten neer te zetten. ”

Joel Kampelmacher

GGD, coördinator test- en vaccinatielocaties

“…De Maatschap, ze denken niet alleen in oplossingen maar voeren die ook uit. Als er iets mis gaat, zorgen ze voor snel herstel. In meedenken en service zijn ze een top partner!”

Hans Besseling

Projectleider opvang Oekraïners veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Zeer fijne ervaring met De Maatschap. Schakelen snel,  zeer professionele aanpak, dit bedrijf heeft alle ingrediënten in huis om binnen no time een volledige locatie om te toveren tot een werkbare vluchtelingen opvang.

Jacqueline

Locatiemanager opvang Alblasserdam

Fijn samengewerkt met Robert en Caspar van De Maatschap Projecten. Ze denken goed mee, zijn goed bereikbaar en lossen knelpunten snel op. Binnen twee weken hebben we een noodopvang voor 130 tijdelijke bewoners uit de grond gestampt. Nu samen aan de slag met een tweede opvanglocatie in de Hoeksche Waard!

Christel Heijmans

Hoofd opvang locaties Hoekschewaard