Onderhoud & Beheer

We begrijpen de uitdagingen bij vastgoedonderhoud. Want (ver)bouwen is één ding, maar het onderhoud van een pand is minstens zo belangrijk. Alleen: wie gaat dat doen? Wie bel je als er iets kapot is? En wie houdt de kosten in de gaten?

150+
Projecten afgerond
85+
Opdrachtgevers
17+
Jaar ervaring

Onderhoud & Beheer

Als opdrachtgever heb je bij De Maatschap Projecten één aanspreekpunt als het gaat om de inrichting, het ontwerp, de watervoorziening, de elektriciteit, het onderhoud, de verhuur en het projectmanagement. Al onze oplossingen voldoen minimaal aan de normen van de Stichting Normering Flexwonen. De Maatschap zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Zo is er altijd een contactpersoon beschikbaar voor eventuele problemen. Zo kan je je vastgoed met een gerust hart inzetten.

Kwaliteit en maatwerk

Bij ons koop je niet alleen materialen, maar ook projectmanagement. Wij zoeken voor jouw specifieke uitdaging de perfecte oplossing. We werken samen met verschillende leveranciers en zijn volledig onafhankelijk. We hebben kennis van alle aspecten van tijdelijke voorzieningen. Van tenten en containers tot sanitair en inboedel. Dit is kennis die de meeste verhuurders niet hebben. Daarmee onderscheiden we ons als partner voor jouw huisvestingsbehoeften, waarbij kwaliteit en maatwerk vooropstaan.

Denken in oplossingen

Van milieucoördinatie tijdens de Zwarte Cross tot het bouwen van corona teststraten voor de GGD: onze projecten zijn net zo divers als de wensen van onze opdrachtgevers. Wij geven letterlijk vorm aan jouw doelstelling of missie. We zijn door onze jarenlange ervaring in staat om alle partijen samen te brengen voor een soepele samenwerking. We schakelen snel, denken in oplossingen en tackelen onvoorziene problemen. Onze stevige organisatieskills zijn het fundament waarop we alles bouwen.

Trots op onze samenwerkingen

Of we nu vastgoed transformeren naar woonruimte of in twee weken tijd een extra noodopvang voor vluchtelingen bouwen: we zijn er trots op dat we mogen bijdragen aan projecten die er toe doen.

COA logo wit

Voor wie bouwen we?

Gemeentes
COA
Veiligheidsregio’s
Universiteiten
Scholen
Ziekenhuizen
Commerciële instellingen
Bedrijven
Projectontwikkelaars

Ons proces in 5 stappen

Schouwen

01

Voordat we een locatie gaan realiseren, start de schouwfase waarin we alle behoeften in kaart brengen.

Ontwerpen

02

Tijdens de ontwerpfase maken we een ontwerp voor de locatie en een offerte. Geen verrassingen achteraf, want we spreken
een vaste toeslag af op materialen en diensten die wij afnemen bij onderaannemers. We werken met open boeken. Je kunt facturen altijd inzien.

Offerte

03

Offerte akkoord? Daarna begint de
realisatiefase en starten we volgens een planning.

Bouwen

04

Tijdens de bouwfase houden we nauw contact met jou als opdrachtgever.

Onderhoud & Beheer

05

Tot slot volgt de onderhoudsfase. We zorgen er desgewenst voor dat de locatie blijvend in topconditie is en dat de opdrachtgever tevreden is met het eindresultaat.