Vastgoed transformatie​​

Als gemeente met de wens om vastgoed te transformeren of als projectontwikkelaar met niet-renderend vastgoed, ben je bij De Maatschap Projecten aan het juiste adres.


150+
Projecten afgerond
85+
Opdrachtgevers
17+
Jaar ervaring

Vastgoed transformatie

We begrijpen de urgentie van een snelle transformatie, vooral bij overheidsinstellingen. Daarom kunnen wij in een hele korte tijd zorgen voor een basisoplossing, die daarna verder kan worden geüpgraded. Dit garandeert een snelle doorlooptijd zonder in te boeten aan kwaliteit.


Stichting Normering Flexwonen

Bij De Maatschap Projecten is er altijd één aanspreekpunt als het gaat om de inrichting, het ontwerp, de watervoorziening, de elektriciteit, het onderhoud en het projectmanagement. Al onze oplossingen voldoen minimaal aan de normen van de Stichting Normering Flexwonen.

Expertise in huis

Natuurlijk is het mogelijk om lokale aannemers in te zetten voor bouwoplossingen. Zij kennen de locatie en de lokale wet- regelgeving. Dat is een voordeel. Daar staat tegenover dat na de bouw het onderhoud vaak wordt uitbesteed, waardoor er een gebrek aan continuïteit kan ontstaan. Wij begrijpen dat het bij tijdelijke bouwoplossingen draait om snelheid. 

Trots op onze samenwerkingen

Of we nu vastgoed transformeren naar woonruimte of in twee weken tijd een extra noodopvang voor vluchtelingen bouwen: we zijn er trots op dat we mogen bijdragen aan projecten die er toe doen.COA logo wit

Voor wie bouwen we?


Gemeentes

COA

Veiligheidsregio’s

Universiteiten

Scholen

Ziekenhuizen

Commerciële instellingen

Bedrijven

Projectontwikkelaars

Ons proces in 5 stappen

Schouwen

01

Voordat we een locatie gaan realiseren, start de schouwfase waarin we alle behoeften in kaart brengen.

Ontwerpen

02

Tijdens de ontwerpfase maken we een ontwerp voor de locatie en een offerte. Geen verrassingen achteraf, want we spreken
een vaste toeslag af op materialen en diensten die wij afnemen bij onderaannemers. We werken met open boeken. Je kunt facturen altijd inzien.

Offerte

03

Offerte akkoord? Daarna begint de
realisatiefase en starten we volgens een planning.

Bouwen

04

Tijdens de bouwfase houden we nauw contact met jou als opdrachtgever.

Onderhoud & Beheer

05

Tot slot volgt de onderhoudsfase. We zorgen er desgewenst voor dat de locatie blijvend in topconditie is en dat de opdrachtgever tevreden is met het eindresultaat.