Tijdelijke noodoplossingen v1

Tijdelijke noodoplossingen

We ontwikkelen noodvoorzieningen en de inrichting van locaties voor bedrijven, scholen en overheidsinstellingen die op zeer korte termijn tijdelijk een ruimte nodig hebben. 

Wie op zoek is naar een tijdelijke oplossing, kan rechtstreeks naar een verhuurder stappen. Het nadeel daarvan is dat je dan gebonden bent aan de materialen van de verhuurder. Bovendien is een verhuurder vaak niet gespecialiseerd in projectmanagement. Bij De Maatschap Projecten koop je niet alleen materialen, maar ook projectmanagement. 

Alle kennis in huis 

Wij zoeken voor jouw specifieke uitdaging de perfecte oplossing. We werken samen met verschillende leveranciers en zijn volledig onafhankelijk. We hebben kennis van alle aspecten van tijdelijke voorzieningen. Van tenten en containers tot sanitair en inboedel. Dit is kennis die de meeste verhuurders niet hebben. Daarmee onderscheiden we ons als partner voor jouw huisvestingsbehoeften, waarbij kwaliteit en maatwerk vooropstaan.

Direct in de oplos-stand

Want juist op die momenten dat er geen tijd te verliezen is, gaan wij in de oplos-stand. We gaan meteen aan de slag om de juiste materialen en voorzieningen te regelen. Daarmee hebben we jarenlange ervaring. Dus moet er sneller dan snel een (bedrijfs)ruimte komen die voldoet aan specifieke eisen? Dan ben je bij De Maatschap Projecten aan het goede adres.

Voor wie bouwen we?

(Semi-)overheid

 • Gemeentes
 • COA
 • Veiligheidsregio’s
 • Universiteiten
 • Scholen 
 • Ziekenhuizen
 • Commerciële instellingen
 • Bedrijven
 • Projectontwikkelaars

 

Onze werkwijze in 5 stappen

 1. Voordat we een locatie gaan realiseren, start de schouwfase waarin we alle behoeften in kaart brengen.
 2. Tijdens de ontwerpfase maken we een ontwerp voor de locatie en een offerte. Geen verrassingen achteraf, want we spreken een vaste toeslag af op materialen en diensten die wij afnemen bij onderaannemers. We werken met open boeken. Je kunt facturen altijd inzien.
 3. Offerte akkoord? Daarna begint de realisatiefase en starten we volgens een planning.
 4. Tijdens de bouwfase houden we nauw contact met jou als opdrachtgever.
 5. Tot slot volgt de onderhoudsfase. We zorgen er desgewenst voor dat de locatie blijvend in topconditie is en dat de opdrachtgever tevreden is met het eindresultaat.

Schouwen

01

Ontwerpen

02

Offerte

03

Bouwen

04

Onderhoud & beheer

05

De meestgestelde vragen over noodoplossingen

Wij zijn er voor bedrijven, scholen en overheidsinstellingen die met spoed of op zeer korte termijn een tijdelijke voorziening nodig hebben: van doucheruimte tot een volledig werkende en ingerichte vaccinatiestraat.  

Wij kunnen het hele project voor je realiseren. Van het ontwerp tot de realisatie en het onderhoud en beheer, met onze 24/7-service. Daarbij werken we samen met verschillende leveranciers en zijn volledig onafhankelijk. We hebben kennis van alle aspecten van tijdelijke voorzieningen: van tenten en containers tot sanitair en inboedel.

Opgeleverde projecten van De Maatschap Projecten voldoen altijd aan de eisen van (brand)veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en duurzaamheid die zijn vastgelegd in het Bouwbesluit. Ook lokale regelgeving wordt meegenomen, denk aan de aanwezigheid van vluchtwegen, brandpreventie of bijvoorbeeld eisen rondom de Monumentenwet.