Tijdelijke noodoplossingen

We ontwikkelen noodvoorzieningen en de inrichting van locaties voor bedrijven, scholen en overheidsinstellingen die op zeer korte termijn tijdelijk een ruimte nodig hebben. 

150+
Projecten afgerond
85+
Opdrachtgevers
17+
Jaar ervaring

Tijdelijke noodoplossingen

Wie op zoek is naar een tijdelijke oplossing, kan rechtstreeks naar een verhuurder stappen. Het nadeel daarvan is dat je dan gebonden bent aan de materialen van de verhuurder. Bovendien is een verhuurder vaak niet gespecialiseerd in projectmanagement. Bij De Maatschap Projecten koop je niet alleen materialen, maar ook projectmanagement. 

Alle kennis in huis

Wij zoeken voor jouw specifieke uitdaging de perfecte oplossing. We werken samen met verschillende leveranciers en zijn volledig onafhankelijk. We hebben kennis van alle aspecten van tijdelijke voorzieningen. Van tenten en containers tot sanitair en inboedel. Dit is kennis die de meeste verhuurders niet hebben. Daarmee onderscheiden we ons als partner voor jouw huisvestingsbehoeften, waarbij kwaliteit en maatwerk vooropstaan.

Direct in de oplos-stand

Want juist op die momenten dat er geen tijd te verliezen is, gaan wij in de oplos-stand. We gaan meteen aan de slag om de juiste materialen en voorzieningen te regelen. Daarmee hebben we jarenlange ervaring. Dus moet er sneller dan snel een (bedrijfs)ruimte komen die voldoet aan specifieke eisen? Dan ben je bij De Maatschap Projecten aan het goede adres.

Trots op onze samenwerkingen

Of we nu vastgoed transformeren naar woonruimte of in twee weken tijd een extra noodopvang voor vluchtelingen bouwen: we zijn er trots op dat we mogen bijdragen aan projecten die er toe doen.

COA logo wit

Voor wie bouwen we?

Gemeentes
COA
Veiligheidsregio’s
Universiteiten
Scholen
Ziekenhuizen
Commerciële instellingen
Bedrijven
Projectontwikkelaars

Ons proces in 5 stappen

Schouwen

01

Voordat we een locatie gaan realiseren, start de schouwfase waarin we alle behoeften in kaart brengen.

Ontwerpen

02

Tijdens de ontwerpfase maken we een ontwerp voor de locatie en een offerte. Geen verrassingen achteraf, want we spreken
een vaste toeslag af op materialen en diensten die wij afnemen bij onderaannemers. We werken met open boeken. Je kunt facturen altijd inzien.

Offerte

03

Offerte akkoord? Daarna begint de
realisatiefase en starten we volgens een planning.

Bouwen

04

Tijdens de bouwfase houden we nauw contact met jou als opdrachtgever.

Onderhoud & Beheer

05

Tot slot volgt de onderhoudsfase. We zorgen er desgewenst voor dat de locatie blijvend in topconditie is en dat de opdrachtgever tevreden is met het eindresultaat.