Modulair bouwen (flexwoningen)

De Maatschap Projecten is gespecialiseerd in modulair bouwen. Hiervoor maken we gebruik van geprefabriceerde units (flexwoningen) die samen meerdere ruimtes of hele gebouwen vormen.

150+
Projecten afgerond
85+
Opdrachtgevers
17+
Jaar ervaring

Modulair bouwen (flexwoningen)

Het grote voordeel van deze manier van bouwen is de snelheid. Cruciaal als het van belang is om in zeer korte tijd voor veel mensen huisvesting te creëren. Daarnaast zorgt modulair bouwen voor flexibiliteit, zodat de ruimte past bij de wensen van de opdrachtgever en de behoeften van de bewoners. Tot slot is deze manier van bouwen kostenefficiënt en blijft de impact op de locatie beperkt. 

Van locatieschouw tot een leefbare buurt: we zijn jouw partner voor tijdelijke of semipermanente huisvestingslocaties. We pakken het project van A tot Z aan, hebben oog voor de belangen van stakeholders en zijn transparant over financiën. Ook voor projectmatige ondersteuning en beheer kun je bij ons terecht. We denken altijd mee, maar de opdrachtgever blijft in de lead. 

Service Modulair Bouwen

Huisvesting = haast

Onze projecten zijn net zo divers als de wensen van onze opdrachtgevers. Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we snel in staat om partijen samen te brengen voor een soepele samenwerking. We schakelen snel, denken in oplossingen en tackelen onvoorziene problemen. Onze stevige organisatieskills zijn het fundament waarop we alles bouwen.
Huisvesting is haast. Dat begrijpen we. Of het nu gaat om het regelen van woonruimte voor studenten, asielzoekers, daklozen, ouderen of arbeidsmigranten. Voor elke groep gelden andere eisen aan huisvesting en dan zijn er ook nog eens verschillende geldstromen. Wij brengen (semi)overheidsinstellingen en projectontwikkelaars samen. Zo ontstaat een win-winsituatie. De overheid realiseert woonruimte, projectontwikkelaars kunnen met tijdelijke huisvesting rendement maken op grond waarop om diverse redenen (nog) niet kan worden gebouwd. 

Kwaliteit en maatwerk

Als opdrachtgever heb je bij De Maatschap Projecten één aanspreekpunt als het gaat om de inrichting, het ontwerp, de watervoorziening, de elektriciteit, het onderhoud en het projectmanagement. Al onze oplossingen voldoen minimaal aan de normen van de Stichting Normering Flexwonen en andere PvE. Daarnaast koop je bij ons niet alleen de materialen, maar ook projectmanagement. Wij zoeken voor jouw specifieke uitdaging de perfecte oplossing. We werken samen met verschillende leveranciers en zijn volledig onafhankelijk. We hebben kennis van alle aspecten van semipermanente voorzieningen. Van sanitair tot inboedel. Daarmee onderscheiden we ons als partner voor jouw huisvestingsbehoeften, waarbij kwaliteit en maatwerk vooropstaan.

Trots op onze samenwerkingen

Of we nu vastgoed transformeren naar woonruimte of in twee weken tijd een extra noodopvang voor vluchtelingen bouwen: we zijn er trots op dat we mogen bijdragen aan projecten die er toe doen.

COA logo wit

Voor wie bouwen we?

Gemeentes
COA
Veiligheidsregio’s
Universiteiten
Scholen
Ziekenhuizen
Commerciële instellingen
Bedrijven
Projectontwikkelaars

Ons proces in 5 stappen

Schouwen

01

Voordat we een locatie gaan realiseren, start de schouwfase waarin we alle behoeften in kaart brengen.

Ontwerpen

02

Tijdens de ontwerpfase maken we een ontwerp voor de locatie en een offerte. Geen verrassingen achteraf, want we spreken een vaste toeslag af op materialen en diensten die wij afnemen bij onderaannemers. We werken met open boeken. Je kunt facturen altijd inzien.

Offerte

03

Offerte akkoord? Daarna begint de
realisatiefase en starten we volgens een planning.

Bouwen

04

Tijdens de bouwfase houden we nauw contact met onze  opdrachtgever.

Onderhoud & Beheer

05

Tot slot volgt de onderhoudsfase. We zorgen er desgewenst voor dat de locatie blijvend in topconditie is en dat de opdrachtgever tevreden blijft met het eindresultaat.